Despre noi

ECHIPA NOASTRĂ ESTE FORMATĂ DIN PROFESIONIȘTI BINE PREGĂTIȚI.

Despre gestionarea deșeurilor în general

Prin dezvoltarea continuă a activităților noastre de gestionare a deșeurilor din 2006, cu introducerea sistemelor de management al calității ISO 45001:2018 și EN ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015, precum și pregătirea profesională a colegilor noștri, experiența acumulată în mai multe țări și echipamentele noastre tehnice, oferim clienților noștri condiții ideale pentru gestionarea deșeurilor.

Pe Platoul Cekend, lângă drumul DN 13A, funcționează Centrul nostru regional de gestionare a deșeurilor, care, într-un mod unic în zonă, respectă pe deplin standardele Uniunii Europene.

Depozitul Regional Cekend este situat lângă Odorheiu Secuiesc, pe Platoul Cekend . Capacitatea sa totală este de aproape 1 milion m 3, ceea ce asigură depozitarea în siguranță a deșeurilor comunitare ale clienților noștri.

Tipuri de deșeuri depozitate la centru:

RDE Harghita SRL

Sc RDE Harghita Srl, înființat în  anul 2006 ,  și-a propus obiectivul să creeze imaginea viitorului serviciilor igienice la standarde profesionale înalte.

Sc RDE Harghita Srl, cunoscută anterior drept Sc AVE Harghita Salubritate Srl, până în 2014 a fost membră a grupului austriac AVE Umwelt. În România, grupul AVE a intrat pe piața deșeurilor prin denumirea AVE Harghita Salubritate Srl, care s-a ocupat de gestionarea deșeurilor menajere și industriale nepericuloase din Odorheiu Secuiesc și localitățile din împrejurimi.

În primăvara anului 2014, AVE Magyarorszag Kft. devine proprietatea societății NHSZ Kft., iar Sc AVE Harghita Salubritate Srl – care a aparținut grupului AVE Magyarország – în 2014 va deveni filiala grupului NHSZ, astfel la începutul anului 2015 denumirea Sc AVE Harghita Salubritate Srl se schimbă în Sc RDE Harghita Srl.

Sc RDE Harghita Srl operează în România în mai multe puncte de lucru: Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc, Vlăhița, Cluj-Napoca, Gheorgheni și Câmpia Turzii.

RDE Harghita Srl deține autoutilitare tip MAN moderne pentru a satisface clienții săi, vechimea medie a flotei fiind de 5 ani. Avem propriul nostru centru de service pentru repararea și întreținerea autoutilitarelor, containerelor și mașinilor folosite zilnic.

În localitățile dimprejurul municipiului Odorheiu Secuiesc, am investit în înfrumusețarea localităților, înlocuind coșurile de gunoi stradale și modernizând punctele de precolectare pentru locuitori.

Oferim clienților noștri oportunitatea de a achiziționa coșuri de gunoi de înaltă calitate de 120, 240 de litri, iar pentru persoanele juridice asigurăm posibilitatea închirierii containerelor de 1.1, 5, 7, 20 și 31 de metri cubi.

Începând din 2009  am creat insule de colectare rezidențială pentru colectarea selectivă a materialelor reciclabile. Astfel, hârtia, plasticul, metalele și sticla nu ajung la groapa de gunoi, economisind astfel o cantitate semnificativă de materii prime și energie.

Echipa noastră este formată din profesioniști de mediu, economici și juridici.

Cunoștințele angajaților noștri, experiența acumulată de aceștia în diferite țări, echipamentele tehnice și influența companiei noastre cu capital intensiv oferă clienților noștri condiții ideale pentru rezolvarea problemei de gestionare a deșeurilor.

Din 2019 , compania a luat o direcție nouă, dinamică, lansând mai multe proiecte de stimulare a colectării selective, cu accent pe conștientizarea protecției mediului.

Totul dintr-o singură sursă:

Colectare, pregătire, gestionare și neutralizare. Oferim clienților noștri soluții inovatoare și complexe în toate domeniile de servicii de pe piața deșeurilor și a materiilor prime.

Pe Platoul Cekend, lângă drumul DN 13A, funcționează Centrul nostru regional de gestionare a deșeurilor, care, într-un mod unic în zonă, respectă pe deplin standardele Uniunii Europene.

Depozitul Regional Cekend este situat lângă Odorheiu Secuiesc, pe Platoul Cekend. Capacitatea sa totală este de aproape 1 milion m 3, ceea ce asigură depozitarea în siguranță a deșeurilor comunitare ale clienților noștri.

Reglementări importante referitoare la gestionarea deșeurilor:

Pentru orice detalii vă așteptăm să ne contactați cu încredere.

Mivel Udvarhelyszéken elég kevés civil szervezet aktív a környezettudatosság területen, a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány úgy döntött, hogy konkrét, kézzelfogható és a hétköznapokban követhető további lépésekkel segítjük e mozgalom erősödését.
Nagy örömünkre az RDE Harghita vállalat is örömmel csatlakozott ehhez a törekvéshez, amelyet TUDATOS Udvarhely név alatt viszünk tovább. A környezettudatosság témájában gyakorlati előadásokra és műhelymunkákra kerül majd sor.