Grupul RDE vă salută

TOTUL DINTR-O SINGURĂ SURSĂ

DEȘEURILE LOCUITORILOR

Dintre atribuțiile noastre este extrem de importantă și implică o mare răspundere transportarea deșeurilor locuitorilor.

COLECTAREA SELECTIVĂ A DEȘEURILOR

Protecția mediului este un obiectiv comun pentru generațiile viitoare.

DEȘEURILE COLECTATE ÎN CONTAINERE

Pentru protecția mediului trebuie să avem grijă de gestionarea profesională a molozului din domeniul construcțiilor.

ÎNGRIJIREA SPAȚIILOR PUBLICE

În spațiile publice efectuăm sistematic curățenie manuală și mecanizată.

DEȘEURI PERICULOASE

Transportarea deșeurilor periculoase este asigurată de firma parteneră RDE Huron SRL.

Colectarea deșeurilor verzi

Organizăm campania colectării deșeurilor verzi de două ori pe an.  

Despre noi

Activitatea noastră de gestionarea deșeurilor este dezvoltată în permanență din 2006, prin introducerea sistemelor de calificarea calității ISO 14001 și ISO 18001, precum și prin pregătirea profesională a colegilor noștri, prin experiența acumulată în mai multe țări și prin dotări tehnice asigurăm clienților circumstanțele ideale în ceea ce privește problemele de gestionarea deșeurilor. Certificatele ISO se pot accesa aici:
Centrul Regional de Deșeuri funcționează în apropierea șoselei DN 13A, pe vârful Cekend, care într-un mod unic în această zonă, respectă în totalitate normele Uniunii Europene.

Despre noi

Activitatea noastră de gestionarea deșeurilor este dezvoltată în permanență din 2006, prin introducerea sistemelor de calificarea calității ISO 14001 și ISO 18001, precum și prin pregătirea profesională a colegilor noștri, prin experiența acumulată în mai multe țări și prin dotări tehnice asigurăm clienților circumstanțele ideale în ceea ce privește problemele de gestionarea deșeurilor. Certificatele ISO se pot accesa aici: ISO certificat

ISO certificat2

Centrul Regional de Deșeuri funcționează în apropierea șoselei DN 13A, pe vârful Cekend, care într-un mod unic în această zonă, respectă în totalitate normele Uniunii Europene.

2006
Grupul AVE a cumpărat întreprinderea de gestionarea deșeurilor SC Autopress Simo SRL. Începe construcția Centrului Regional de Deșeuri de la Cekend.
2006
2007
Redenumirea firmei în SC AVE Harghita Salubritate SRL. Mutarea sediului pe str. Beclean nr. 167. Înființarea unor noi puncte de lucru la Odorheiu Secuiesc pe str. Recoltei nr. 1 și la Cristuru Secuiesc.
2007
2008
Deschiderea Centrului Regional de Deșeuri de pe platoul Cekend.
2008
2009
Am început colectarea selectivă a deșeurilor.
2009
2010
Mutarea sediului pe str. Bethlen Gabor nr. 73
2010
2011
Înființarea unor noi puncte de lucru la Vlăhița, apoi la Cluj-Napoca
2011
2013
Înființarea unui noi punct de lucru la Gheorgheni
2013
2014
Firma noastră este afiliată grupului NHSZ
2014
2015
Numele firmei se modifică din SC AVE Harghita Salubritate SRL în RDE Harghita SRL. Schimbarea administratorului.
2015
2019
Schimbarea administratorului. Punem mai mare accent pe colectarea selectivă a deșeurilor atât la Odorheiu Secuiesc, cât și în localitățile din apropiere. Înființarea altor puncte de lucru la Câmpia Turzii, Odorheiu Secuiesc și Gheorgheni.
2019
2020
Stația de sortare a deșeurilor menajere se mută la un nou sediu.
2020
2021
Am operaționalizat stația de sortare deșeuri menajere, realizată prin investiție privată la sediul companiei noastre din strada Nicolae Bălcescu. Am finalizat construcția și autorizarea, iar în septembrie am început exploatarea celulei 3 a depozitului de pe Platoul Cekend.
2021
2022
Închiderea sediului din județul Cluj.
2022
2023
Schimbare de conducere în cadrul companiei noastre. Deschidem noi punct de lucru în comuna Mugeni și ne concentrăm din ce în ce mai mult pe creșterea gradului de conștientizare în școli.
2023

S-a scris despre noi

”RDE Harghita Kft colectează lunar 3-4 mii de tone de deșeuri de la locuitorii localităților în cauză din județul Harghita – a afirmat directorul general Körösfőy Sándor, adăugând că deșeurile transportate din Odorheiu Secuiesc nu ajung la o mie de tone lunar. A accentuat că datorită colectării selective a deșeurilor în ultimul an a scăzut cantitatea deșesurilor transportate la Cekend.”

Produse achiziționabile sau de închiriat

Contactați-ne pentru detalii.

Container deschis și închis
Recipient de plastic pentru deșeuri
Saci de plastic
Stativ de depozitarea selectivă a deșeurilor

Pentru orice detalii vă așteptăm să ne contactați cu încredere.

Mivel Udvarhelyszéken elég kevés civil szervezet aktív a környezettudatosság területen, a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány úgy döntött, hogy konkrét, kézzelfogható és a hétköznapokban követhető további lépésekkel segítjük e mozgalom erősödését.
Nagy örömünkre az RDE Harghita vállalat is örömmel csatlakozott ehhez a törekvéshez, amelyet TUDATOS Udvarhely név alatt viszünk tovább. A környezettudatosság témájában gyakorlati előadásokra és műhelymunkákra kerül majd sor.